Da, nu e nici pe departe atit de fobogen pe cit ma asteptam. Eu aveam de gind sa ma uit la un film horror dar The Evil Dead nu imi suna destul de interesant si am zis sa incerc ceva mai deosebit, o experienta meta, un horror involuntar. Dar chiar a fost digerabil. Hell, nu cred ca m-am simtit plictisit niciun moment. Carey Mulligan e indeed cel mai interesant element de contemplat. Arata foarte altfel de la rolurile infantil-simpatice pre-Shame, si altfel si fata de excelenta prestatie de acolo. Cred ca alunita aia era de vina. Dar e si melancolia aia galesa blazata si afectata a privirii. DiCaprio e plat, opac si i-iradiant. Tobey e un bufon. Scenele cu petrecerile orgiastic-somptuoase esueaza cel mai frumos in a fi interesante. Mi-a placut cel mai mult scena climax a confruntarii trilaterale. Previzibil, I guess.
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Feddy,fanii Iron Man ii vor capul lui Shane Black,asa ca n-o sa sara nimeni pe tine pentru ca nu ti-a placut.
Filmul are multe probleme,care m-au deranjat si pe mine dar singurul motiv pentru care am fost la filmele astea se numeste Robert Downey Jr.
Am vrut sa vad Spring breakers la cinema dar in cele din urma n-am mai apucat iar la Trance merg saptamana viitoare.
|
Ca sa-ti spun un secret, pe mine Iron Man m-a si emotionat serios spre final. Povestea aia tesuta cu tragic, eroism, iubire, sacrificiu, asa schematica, de basm, din tuse trasate cu trafaletul nu cu pensula. Eram constient de asta si am lasat garda jos si a functionat. Dar m-a enervat ca a fost prea agitat si agresiv si haotic si greu de uramrit in prea mare parte a timpului.
Downey Jr. mi se pare un impostor.

E atit de self-conscious si infatuat - asa cum apare in roluri, nu in realitate. Nu se dedica in totalitate. Replicile alea percutant si grabit rostite mereu parca vin doar din laringe nu din bronhii si aorta.
Spring Breakers e un pamflet mizerabil corupt decadent si pervers delicios. Iar Franco face un rol kamikaze.
Trance - primul act si aproape de finalul primei jumatati e siderant de mediocru. Inca un heist movie, despre asta o sa fie vorba? Meh. Dar dupa ce isi arata si fetele neiluminate pina atunci incepe sa devina decent de interesant. Iar scena din aproprierea 'culmii', aia din masina cu Cassel legat de volan, in care incepe fata sa despatureasca frumos misterul devine palpabil de inconfortabil de privit prin traganarea agoniei. Stii vorba aia penibila "tensiune insuportabila"?

Aici merge aplicata. Foarte angoasanta cavalcada de twisturi informative cu care il asalteaza pe McAvoy acolo "tipa" (vezi tu ce si cum) aia.