Originally Posted by Twinsen:
Lol, tu ii dadeai lectii despre film pana si lui Alex Leo Serban pe aici, iar eu n-am timp de pierdut.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
auzi, ma lashi cu paul calinescu al dumitale!?
kestia cu plictiseala e overrated...
in plus, spune-mi la ce te plictisesti ca sa-ti spun cine esti.
eu, recunosc, regret ca nu m-am plictisit la 'kk'! nu e un semn bun pt gustul meu.
unii se plictisesc la bergman & antonioni - cu astia, n-am ce discuta.
altii (ca mine) la 'lotr'.
it's all a matter of refinement.
de ce ar trebui cinema-ul sa fie - vesnic - in postura de 'catering to the feeble-minded', asta as vrea sa stiu.
& de ce sint targetate toate blockbusterele astea for 5-year-olds? (aici stiu raspunsul...)
shd i state it again? i expect MORE from cinema than just entertainment!
i mean, sorry, nimeni nu citeste Literatura ('war & peace', that kinda stuff...) ca sa 'se distreze', for chrissake!
dar tu n-ar trebui sa vorbesti inainte sa vezi filmu; it's not professional, if u want my opinion.
|
Stii ca nu te obliga nimeni sa te dai cult. Iti place dar daca tot nu esti atat de sigur pe tine incat sa ne explici versiunea ta a lumii macar abtine-te in a juca rolul de gica contra. AI ceva de spus, detaliaza si lasa onelinerele deoparte. Cultura cu care te lauzi si pe care crezi ca altii nu o au s-a dovedit inca o data ca acopera nimic, exact cum am spus in primul meu post. Nu te mai stradui sa imi dai dreptate, nu am nevoie.
In legatura cu ALS, tu poti sa te rogi la ce statui vrei, ce a zis individul este o prostie si atat. ALS nu are o valoare intrinseca, nimeni nu are deci pastreaza-l in inima ta daca vrei. Eu daca am discutat cu el am discutat pe ce a vorbit el ca de la om la om exact pe ce a spus el. In plus, folosirea limbii engleze in asemenea hal in acel context e putin........aiurea ? Lucru pe care l-am evidentiat in postul ala.
Cum era vorba aia, mortii cu mortii si vii cu vii ? Daca tot ai adus in discutie pe ALS ca sa impresionezi cumva cu unul care e dus si pe care eu nu l-am iubit asa cum l-ai iubit tu, vrei sa vorbim de egalitatea in drepturi pentru indivizi ? E referendum maine pentru egalitatea indivizilor in fata legii in ceea ce priveste casatoria. Hai zi-mi cum votezi. Nu-ti fie frica, ALS nu se va intoarce ca sa iti spuna cat de dezamagit e de tine. Uite, iti dau si o portita de iesire, o sa te si cred chiar daca minti pe forum. Sau poate astepti ca aia din EU sa vina sa iti zica ca asa "e frumos si decent" ? E romanul sclav pana la capat ?
De ce votati X sau Y ? Pentru ca asa ne spune EU ca e bine.
De ce faceti X sau Y ? Pentru ca asa ne spune EU ca e bine.
Cand si daca o sa vina si treaba asta, sunt curios daca toti sclavii care pana acum au zis ca e bine pentru ca asa zice EU o sa strambe din nas. O sa ma bucur de toti care or sa sara de fund in sus ca nu e bine.
Intr-un final, eu l-am respectat pe ALS mai mult decat ai facut-o tu vreodata, ca persoana. Tu doar te-ai agatat de el ca critic de film pentru ca ai fost mai putin ager decat el insa ai vrea sa crezi ca esti peste medie, lucru fals si dovedit de atatea ori in interventiile tale scurte, lipsite de context sau valoare. Esti intr-o permanenta cautare de stapani si directii. Interjectiile tale pot fi inlocuite cu imbufnarile unui copil mic, la fel de scurte si la fel de eficiente.
Nu pierde timpul cu mine, intradevar, baga nasul in carti pentru ca pana la finalul anului probabil mai ai 3 carti de citit. In ritmul asta ajungi la 100 pana iti dai duhul, si ce realizare va fi aia, sa fi citit atat de mult si sa fi inteles atat de putin. Retrage-te in cartile tale si in propria iluzie ca esti cult si bucura-te ca pe internet te poti da orice si nu trebuie sa dovedesti nimic, trebuie doar sa afirmi. Poate de aia si moare forumul, prea multe afirmatii de la cei ca tine care afirma si nu exprima.