Jocul cu prespunerea nu reprezinta un argument ci o versiune distorsionata a realitatii tale. Fiecare o are pe a lui si esti liber sa o detaliezi pe a ta, fara presupuneri daca se poate. Pana atunci, la mai mare.
Sunt sigur ca poti sa reprezinti cultura mai detaliat decat ai facut-o, altfel nu prea are rost. Sugerezi ca esti cult si ca stii mai bine si aia e tot ce poti sa spui ?

Poate vrei sa pastrezi cultura doar pentru tine. Daca nu, detaliaza. Nu cred insa ca poti. Doar pentru ca nu esti de acord cu un incult ca mine nu te face cult.
Vorbeai mai sus de filozofie. Pai nu trebuie sa imi insirui carti pe care le-ai citit ci sa imi arati aplicabilitatea lor in societate altfel e doar gratificare personala si atat si sincer nu am chef de asa ceva.
Dar daca vrei sa te joci cu cuvintele si cultura in halul asta, pot si eu:
Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by Redy:
Adevaratii eroi care au modelat societati sunt la 2 metri sub pamant sustinand cauza lor de eliberare de sub asuprirea altora, poate uneori chiar impotriva majoritatii.
|
Unul din beneficiile culturii e ca te impiedica sa faci afirmatii de astea si sa le si crezi.
|
Unul din beneficiile culturii e ca te impiedica sa faci afirmatii de astea si sa le si crezi.
Vrei sa intram in teoria majoritatii si a referendumului, in general si il excludem pe betiv ca sa nu o iei personal ? Referendumul este o arma politica si atat. Poate fi folosita pentru cetateni sau pentru propriile interese de moment ale maniei de moment. Referendumul este de cel mai multe ori un raspuns emotional sau un vot politic si atat. Sa nu imi spui ca romanii stiu care e treaba cu unicameralul.

Dar atunci betivul si-a batut joc de o sansa reala de a reduce numarul vulturilor pentru ca adevarul e ca nu vroia nimic pentru ca dupa ce a fost reales nu a facut ABSOLUT nimic. Poate gresesc, sper sa ma contrazici cu niste fapte si nu cu presupuneri. Alea poti sa ti le tii pentru tine.
Orice persoana care are cat de cat o experienta de grup stie foarte bine ce spun eu aici. Nu trebuie citita filozofie ci doar inteleasa realitatea, fie sa fii treaz cand te lovesti de ea sau inainte cand s-au lovit altii de ea. Astept exemple pentru "asa zisul" tau contraargument.
Stii ce o sa se intampla cu noua constitutie ? Pai dialog din parti, nimeni nu vorbeste prea mult, oile or sa fie puse sa voteze si daca le zice Ponta Antonescu si poate si Basescu ca e de bine, atunci se vor duce sa voteze. Cum ai denumi actul de a fura bani din buzunarul unui copil cu probleme cu capul ? Ca faptuitor, stii ca respectivul nu poate raspunde si tu totusi ii furi banii din buzunar. Se numeste furt.
TLDR: Daca nu ai experienta de grup atunci nu prea are rost dar daca ai atunci esti liber sa imi explici versiunea ta. Nu minti ca imi dau seama imediat. Sincer nu cred ca ai dar surprinde-ma. Sunt dornic de a asculta si de a ma cultiva sa ajung si eu ca tine.