Thread: Mi-e dor de...
View Single Post
Old 18 May 2013, 20:50   #262
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Ar fi trebuit sa schimb si sa spun ca nu e neaparat lenea de vina,ci mai degraba se intra de la o varsta frageda intr-o zona de comfort,de auto multumire care stagneaza progresul intelectual al persoanei.

Si cand anume nu exista aceasta zona de confort si a fost mai bine ? Nu stiu pe nimeni care iubeste lopata sau viseaza sa o manuiasca o viata. Eu ma uit in urma si mai citesc de ce a fost in urma si nu vad nimic mai bun atunci decat este acum. Poate ar fi vremea ca lumea sa se uite si la cei cu costum si cravata care zambesc inselator si spun cuvinte frumoase si nu sa caute motivele pe care ei le arunca in discutie ca sa incetoseze mintile in curs de dezvoltare.

Oricine poate arata cu degetul spre oricine sa zica ca e mai lenes si ca de aia nu merg lucrurile bine, in timpul asta, se sifoneaza averi si valoare catre cine trebuie in timp ce lumea isi pierde mintile dand vina pe cei care au mai putine putere si care nu se pot apara sau raspunde in acelasi fel.

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Mi-e si frica sa mai scriu ceva cand ma gandesc ca o sa analizezi totul la microscop si apoi imi vei raspunde cu un eseu de cateva pagini.

RAWR: http://www.youtube.com/watch?v=cnYxhGmFPck

Ca tot veni vorba: http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc Dispretul pentru asa zisii "culti" sau cei care arunca cultura in fata este pentru ca nu are legatura cu compasiunea si pentru unii cultura este doar un mecanism, un truc, o iluzie pentru care unii inca mai cad pe spate. In relitatea in care traiesc, cultura nu-i atat de universala precum o declara unii iar numarul de impostori si copiatori este mult mai mare decat a celor care au ceva de spus. Cum zicea si cineva inainte, toata aceasta minciuna de proprie gratificare nu-i decat un cult in care se considera ca ar trebui sa intri. Prefer sa raman pe afara pentru ca nu-i niimic atragator sau interesant la "vremurile de alta data" si ideea ca generatiile viitoare sunt mai stupide decat cele prezente este o gogomanie. Singura problema este ca nu se vrea a renunta la ipocriziile pe care altii le-au evitat sau le-au trait si le este rusine sa le exprime.

Lumea de acum este diferita de cea de acum 10 ani sau 20 de ani, cerintele sunt altele insa sistemul care se considera ca trebuie sa te invete ceva este cu vreo 50 de ani in urma iar cei care au ghinionul sa fie ghidati in viata de cei de acum vor sfarsi mai nemultumiti, nu neaparat mai prosti, mai putin pregatiti. Dar pana la urma, cine vrea ganditori ? Nu ati inteles ca nu avem destui mecanici auto si servitori ? Cand sa mai gandeasca cand trag la jug pentru cine trebuie ?

Eu sunt nimeni insa altii au avut succes mai mult decat mine si au ajuns in pozitii care pot influenta lucrurile intr-un sens pozitiv si pana nu o vor face nu dau doi bani pe ei. Sa citeasca un morman de carti, sa asculte Bach de dimineata pana seara. Pentru mine inseamna nimic. Adevaratii eroi care au modelat societati sunt la 2 metri sub pamant sustinand cauza lor de eliberare de sub asuprirea altora, poate uneori chiar impotriva majoritatii. Daca eu sunt nimeni si un las ca nu actionez, la fel sunt si cei care o fac cu mine. Deci intr-un final, prefer sa nu pun lumea pe piedestal pentru ca imi citeaza din Marin Preda pentru ca este doar o imagine, un machiaj care nu ascunde o persoana mai buna decat mine, incult cum sunt.

Vindeti pamanturi romanesti ca asa trebuie ! Sigur ca da, se poate.
Neglijeaza si vinde ieftin mafiotilor sau cui da spaga ! Sigur ca da.
Puneti-l p-ala ca e de bine ! Sigur ca da.
Mentineti-l pe X in post ca fara el moare democratia ! Sigur ca da.
Platiti pentru hotia bancilor ! Sigur ca da.
Nu-i asa ca puteti sluji mai mult si mai bine? Sigur ca da.
Mai puteti ? Sigur ca da.
Tradare, tradare de trei ori tradare.

PS: Poti sa vezi imaginea de ansamblu cu microscopul ? Da-mi macar un binoclu ceva.

Last edited by Redy : 18 May 2013 at 21:32.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif