spre deosebire de voi, eu nu m-am asteptat la conspiratii si interese ale companiilor farmaceutice, desi, insistenta cu care se vorbea de medicamente, conduce de la bun inceput la o presupunere de genul acesta. Emily n-a fost convingatoare ca pacienta din prima clipa a aparitiei in aceasta ipostaza, la fel cum n-a fost nici doamna Douglas, ca medic. era clar ca lumina zilei, ca intre cele doua mimoze exista o legatura deosebita. prea isi amintea doamna doctor cu lux de amanunte, toata medicamentatia si simptomele, intr-un caz care nu se deosebea cu nimic de zecile de cazuri pe care le trateaza pe sezon, un astfel de medic. asadar, capcana efectelor halucinogenelor asupra mintii umane, a fost slabuta, atat cat sa ne mentina un picut atentia si sa nu ne trezim sforaind, in timp ce Emily, mima somnambulismul cu asemenea succes, incat, mai ca ne indemna si pe noi sa ne gandim la oarece razbunari personale de aceeasi maniera, vazand cat de simplu este ca sa dai vina pe doua-trei pastile de antidepresive, elixir iremediabil al acelora care cred in miracolul vindecarii unor astfel de boli, doar pentru s-au drogat legal.
nu-mi place genul acesta de film fara o miza tare. din pacate,drumul bun pe care apucase initial (tocmai lipsa acelei conspiratii), a fost lamentabil ratat prin carpaceala si stangacia cu care cele doua actrite principale, au incercat sa sustina misterul necesar in jurul lor, in asa fel incat, sa substituie lipsa de continut a scenariului, care, ar fi putut fi insailat mult mai usor cu acea conspiratie care, ar fi fost relativ, predictibila.
intre un barbat si trei femei, il aleg pe Jude Law. dupa parerea mea, el a salvat filmul. pe care era cat pe-aci sa-l ingroape definitiv, cele trei muieri.
Last edited by rvn : 16 May 2013 at 21:21.
|