View Single Post
Old 15 Apr 2013, 18:43   #3
faraimaginatie
Guru

faraimaginatie

Pas in Doi

Na, nu stiu exact ce sa zic de el... La fel ca Drunken Angel nu m-a impresionat cu nimic. Ciudat, tot coloana sonora mi-a amintesc si aici. Si ca cele doua actrite sunt foarte frumoase si expresive. Ah, si banuiesc ca pentru cinematografia romana folosirea unghiurilor si a camerei pentru a reda anumite stari a fost o inovatie. Zic asta ca si orbul oarecum ca cinematografia romaneasca dinainte de 2000 mi-e total necunoscuta. Dar imi pare un film care pare ca aduce un aer proaspat in ceea ce priveste cadrarea unor scene. A mai fost si scena aia de sex care m-a cam surprins. Cum o fi trecut de cenzura? Dialogul mi s-a parut usor articificial pe alocuri...adica nimeni nu vorbeste cum vorbesc aia acolo la un moment dat. Banuiesc ca excesul de teatralitate de-atunci ii fac pe regizorii de azi sa recurga la austeritatea de care- s acuzati. Uuuuummmm...mi-a placut mai putin decat Faleze de Nisip, asta-i clar. Si la scena de la sfarsit am fost wtf?! tot timpul. Mi s-a parut extrem de slaba. Poate a fost salvata cat de cat de ultimul cadru dar nu stiu ce sa zic, nu-s 100% sigura. In rest....mi-a parut un film care a echilibrat oarecum unele lucruri care puteau fi interpretate ca fiind impotriva sistemului cu scene de rasete si voie buna a muncitorilor premiati pentru munca onesta pe care-o depun pentru binele patriei. Ah, si mi-a placut remix-ul la "Au, inima mea din discoteca" Si inca ceva, am observat, dupa cum am mai zis, coloana sonora si mi s-a parut extrem de faina. Doar ca-mi pare ca de multe ori eclipseaza imaginile si actiunea propriu-zisa de pe ecran.
faraimaginatie is offline   Reply With Quote sendpm.gif