View Single Post
Old 05 Apr 2013, 15:34   #10
faraimaginatie
Guru

faraimaginatie

No Fear, No Die
Eu n-am vazut Beau Travail deci nu m-am gandit la el in timp ce ma uitam la S`en fout la mort. Asta pentru ca pe mine m-a prins destul de tare. Mi-a placut mult. Cred ca am un mic crush pentru Alex Descas. Are ceva foarte sexual about him. Si aici era si foarte tanar. Cred ca-i unul dintre primele lui filme. Imi plac rolurile astea ale lui de inadaptat social. E foarte expresiv, deci tacerea i se potriveste. Am remarcat,in mod special, coloana sonora care mi-a placut foarte mult. Am retinut scena din cafenea cu pianul. Mi-a adus aminte, dintr-un motiv sau altul, de scena din Le Feu Desi perspectiva e total diferita. Filmul are un curs aparte cam ca tot ce-am vazut de Claire Denis pana acum. Mi se pare foarte molcoma "in exprimare" si totodata imaginile si atmosfera, in general, sunt foarte puternice. De exemplu, ultima scena mi s-a parut extrem de puternica si violenta prin intensitatea trairilor. Ale mele si-ale lui Jocelyn. Ah,si legatura pe care o simti intre el si Toni, fara ca sa se intample ceva intre ei doi efectiv, e, pe alocuri, electrizanta.

Votul meu merge la Claire Denis.
faraimaginatie is offline   Reply With Quote sendpm.gif