View Single Post
Old 14 Mar 2013, 18:42   #25
varu
Guru
 
varu
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 808
Originally Posted by varu:
Mai e o proiecție pe 16 Martie, 17:00, Studioul Horia Bernea și cred că în lunile următoare va fi din ce în ce mai ușor de găsit.


Am uitat să spun că cei din București care aleg să se ducă sâmbătă la film (recomand, de neratat) au ocazia să vadă varianta director's cut de 159 de minute. Varianta care va rula prin cinematografe sau la TV va fi cea de 115 min. Nu știu nimic de DVD, a fost o întrebare din sală, organizatorii festivalului au spus că scoaterea unui DVD va fi în funcție de impactul la nivel global, e un film puternic care nu se știe în acest moment ce reacții va produce.
Paradoxul unui astfel de film e că, deși mie mi s-a părut de 1000 de ori mai oribil decât o ficțiune sângeroasă sau horror (puteți să treceți aici orice din mainstream - Tarantino, Antichristul, Salo), forma în care e spusă povestea, amestec de bolnav cu kitsch cu grotesc, permite totuși filmului să fie rulat la TV chiar și în prime-time (sau după 10 seara). Filmul e cu niște indivizi reali care în mod real fiecare în parte a omorât cam 1000 de oameni, bucată cu bucată, prin torturi a la ”Reservoir dogs”. De asta spun că e un film mai oribil decât orice ficțiune așa-zisă sângeroasă care știi că e jucată de niște actori și se termină odată cu genericul.

Last edited by varu : 14 Mar 2013 at 18:48.
varu is offline   Reply With Quote sendpm.gif