View Single Post
Old 14 Mar 2013, 15:23   #24
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Citisem si eu acum vreo luna review-ul la The act of killing pe Indiewire,care mi-a starnit interesul.Patiently waiting for it to come out now.

Am vazut doua documentare in ultimele saptamani.

Primul e The imposter,care are o poveste asa de ridicola incat n-ai zice ca s-a intamplat cu adevarat.
E excelent filmat/editat si chiar daca marea dezvaluire vine de la inceput,iti mentine atentia pe toata durata sa,adaugand tot timpul cate ceva nou care sa ii dea un aer de mister aproape in stilul lui Hitchcock.

Al doilea e Bully,care desi arata efectele devastante pe care le au batausii asupra celor slabi in scoli,nu a reusit din punctul meu de vedere sa fie atat de revelator tinand cont ca bullying-ul e o problema destul de mare in America.
As fi preferat sa vad cum si-au rezolvat copiii problemele cu batausii,nu sa-mi arate familiile indurerate a caror odrasle s-au sinucis din cauza asta.

Aduce un pic a santaj emotional si nu e motivant pentru cei care sufera de abuzurile astea in scoli,pentru ca nu li se ofera niste modele sau exemple bune despre cum sa le creasca niste "cojones" si sa ia masuri impotriva celor care ii asupresc.