View Single Post
Old 06 Mar 2013, 15:08   #4380
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

mhmm,oare de ce a picat topicul asta in "dizgratie", nu se mai uita lumea la filme?

"Compliance"-2012.
hopa! (mi-am zis), trebuie sa fie ceva de capul astuia, daca se aplica regula "filmul bate viata".
nu-mi pot inchipui cum unii oameni reusesc sa devina atat de manevrabili, atat de naivi si atat de prosti (pe romaneste), incat sa fie marionetele unor escroci care au ajuns sa joace piese de teatru la telefon cu atata talent, incat, devine o adevarata afacere (slujba) sa dai reprezentatii de genul acesteia din film si la sfarsit sa spui "nu te supara, frate!".
previzibilitatea desfasurarii actiunii este destul de clara. farsa este cuvantul cheie, jucata admirabil la ambele capete ale firului de telefon, lucru care s-a simtit in crescendo-ul tensiunii cu care s-a derulat toata mascarada inscenata de psihopatul constient de marele sau talent.

recent, unei colege de serviciu, i s-a intamplat ceva asemanator (indirect). daca n-as fi stiut chestia asta dinainte, as fi zis ca este imposibil ca in realitate sa patesti asa ceva. si uite ca, oamenii, pot face si zice orice, sub hipnoza stresului.
il recomand ca pe un film "educativ".
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif