View Single Post
Old 04 Mar 2013, 18:03   #15
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Scuze pentru intarziere. O sa trantesc si eu o parere scurta despre filmul lui Visconti, ceva ce cam devine o regula, din pacate. In primul rand nu am fost foarte impresionant, nu pentru ca n-ar fi un film bun, ci pentru ca gusturile mele bat intr-o alta directie. E bine construit, personajele sunt destul de consistente, ajutate si de lungimea filmului, care din fericire nu ajunge sa fie un handicap in vreun moment. E impregnat cu putina melodrama, dar e specifica cinemaului din acea perioada, nu l-as trata prea dur din punctul asta de vedere, nici nu prea mi s-a parut deranjant. Curios e faptul ca la o lungime de aproape 3 ore, fiind un film de personaje, avand mai multe posibilitati, nu m-am atasat mai deloc de vreunul. Nadia e singura care mi s-a parut cat de cat interesanta, cu o traiectorie ceva mai putin liniara.

Am sa votez cu Visconti, nu pt ca ar merita, ci pentru ca n-am gasit nimic mai interesant in filmul lui Rocha. In schimb nu ma deranjeaza deloc faptul ca brazilianul merge mai departe, oricum vroiam sa mai vad vreo ceva facut de el.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif