Originally Posted by Kriss_Kringle:
Ideea e ca te bati cu morile de vant dupa parerea mea.
|
Am uneori tendinta asta. Asta e un thread care m-a amuzat inca de cand a fost creat cu pretentiile sale. Sigur au fost si idei si mesaje echilibrate, dar tendinta a fost mereu de a lua cu reverenta ce zic "expertii" ca pe un mesaj din ceruri.
Asta nu e problema doar in cinematografie ci in viata in general. Tu esti intotdeauna, fara exceptie, cel care trebuie sa inteleaga. Nu sa iei de bun si sa repeti ce-o zis expertii sau oricine altcineva. Cand consideri ca ai inteles atunci esti capabil sa comunici si sa sustii propriul tau punct de vedere, asa cum fac eu aici. Daca cineva imi opune cu argumente un punct diferit de vedere, atunci ascult si sunt dispus sa mi-l modific pe al meu. Asta insa nu s-a intamplat, inca de la inceput Pitbull o sarit cu jigniri ieftine in loc de argumente si chiar si acum se vad reactii gen Chambord care ma acuza ca ma cred "mare si tare". Nu, eu ma cred eu insumi, si nu o colectie a parerilor altora. Daca imi place un film pot sa explic de ce, cu propriile mele argumente si idei. N-o sa ma vedeti prea des incetand dialogul, fara sa dau un motiv rezonabil, asa cum fac altii.