Thread: Caut 2 filme
View Single Post
Old 12 Feb 2013, 09:29   #2
Puferiu
Senior

Puferiu

De pe alt forum:

Quote:
3. Film SF despre un viitor apocaliptic vazut sigur in 1992 ....era plin de tot felul de mutanti genetic gen reptilieni si alte specii...era o tipa care putea comunica telepatic cu eroul principal...care erou facea o calatorie prin desertul apocaliptic...impreuna cu alti oameni ramasi parca neatinsi de mutatii...la un moment dat intalnesc niste indivizi care erau orbi datorita radiatiilor..si ii ataca pe oameni...urmeaza ceva lupta cu sabii iar la un moment dat unul dintre oameni ii striga eroului principal sa caute un mutant care vedea cu forta mintii si era tinut prizonier de orbi ...astia se foloseau de el pentru a vedea....eroul principal il gaseste intr-o maghernita, il omoara si toti orbii aia incep sa urle ca le-a disparut vederea...stiu ca pare bizar dar mi-a ramas secventa asta in minte 20 de ani....nu mai stiu ce cautau eroii prin desert...sper sa nu fac vreo confuzie...secventa cu orbii e sigura...dar parca era vorba de un copil cu mari forte telepatice ...numit Shannon..filmul sau copilul ...aici am dubii...care la urma il face pe ceva general din armata viitorului sa se impuste in gura cu pistolul propriu..si sa plece cu o nava extraterestra...s-ar putea sa fie in alt film finalul asta....vorbim de 20 de ani totusi!

Last edited by Puferiu : 12 Feb 2013 at 09:34.
Puferiu is offline   Reply With Quote sendpm.gif