Si nu numai asta, e si faptul ca aprecierea unui film se schimba de la un an la altul, fie filtrat prin propria memorie, fie prin revizionari si poate si prin alte procese. Mi s-a intamplat ca un film care mi-a lasat o impresie pozitiva initial sa nu ramana prea bine in memorie, iar altul care nu prea mi-a placut sa ma bantuie mult timp dupa (looking at you Goodbye, Dragon Inn). Cred ca Hong Sang-soo rezuma foarte bine ideea:
http://blogulcufilme.blogspot.ro/201....html?spref=fb Just for the record, el mi-a placut din prima, inca putin si-i termin filmografia si m-am bucurat intotdeauna de filmele sale, chiar si de In another country, which is my least favorite. Strongly recommend him
PS: Dincolo o sa-ti raspund ceva mai tarziu, poate chiar maine ca azi sunt putin cam ocupat. O mica parte a raspunsului e si aici, dar ar mai niste lucruri de zis.
Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by Chambord:
Not only where there 124 changes to the list, but the movement within the 1,000 resembled that of a pinball machine.
|
So much despre critica "obiectiva". Cum mai adaugi niste critici cum topul e altul.
|
'Niste critici' adica aproape dublat numarul lor, si dublat nu inseamna de la 10 la 20

Si e clar o chestie subiectiva. Eu nu-ti inteleg problema cu astfel de liste. TSPDT si 1001 m-au ajutat sa gasesc niste filme incredibil de bune, prin ele am gasit niste regizori de la care am vazut apoi alte filme care nu sunt in liste de genul asta. Cand nu stiu de unde sa mai pescuiesc vreun film ma intorc la ele si sigur gasesc ceva bun de vazut. Iti plac, le folosesti. Nu-ti plac, le lasi acolo, ele nu fac rau nimanui. Cu ce e diferita metoda ta de a cauta pe google? Nu-i ca si cum subiectul unui film il face bun sau intersant. Poti gasi cele mai proaste filme cautand dupa un anume subiect. Fiecare cu sursele lui