View Single Post
Old 30 Jan 2013, 10:52   #33
IulianManea54
Junior

IulianManea54

Salut... Te rog fa un topic nou. Incerc sa aflu numele filmelor de pe prima pagina!

1. Imi amintesc doar sfarsitul filmului. E vorba de un tanar care, dupa o cearta cu ta-su', il baga cu capul in apa unui lac... iar atunci taicasu' vede ca acolo erau multe cadavre pe care fiul lui le-a aruncat de-a lungul timpului. Stiu ca baiatul era unui cu probleme (la constructia fetei arata ok, par lungut si un cercel). Imi mai amintesc o scena in care il arata pe baiat cum facea ciorba, iar tasu' cand s-a uitat in oala a descoperit par de om. Filmul ecranizeaza povestea baiatului care era avea sechele din cauza ca in copilarie ma-sa a murit intr-un incendiu sau ceva de genul. Imi mai amintesc faptul ca el a comis unele crime, iar taicasu era chemat pe la tribunal.

2. E vorba de un barbat care a orbit si e nevoit sa se deplaseze cu un baston. O femeie ii sare in ajutor si se ofera sa il ajute in viata de zi cu zi. De atunci, ea se simte atrasa de barbat si face orice ca sa stea langa el. Femeia are o sora cu handicap din cate tin minte. La final tin minte ca dansa a cazut impuscata in bratele lui (?), iar el a reusit sa ii vada chipul.. ceva de genul. Filmul a fost dat pe DD-TV acum mult timp.
IulianManea54 is offline   Reply With Quote sendpm.gif