View Single Post
Old 23 Jan 2013, 20:45   #3314
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by iiii:
sti cum e cu stirile despre filmele noi? exact ca in fotbal : cum joaca steaua bine, cum 10 pagini din gazeta sau din pro sport sunt despre steaua sau implicit despre fotbal . si abia la ultimele pagini, gasesti cateceva despre alte sporturi.

think ca persoanele care te injura, poate sunt satule sa vada acelasi punct de vedere ( al tau ) la TOATE articolele , punct care si eu il cunosc si cu, care sunt obisnuit. Eu stiu cativa useri care posteaza la orice articol si doar commenturile alea le citesc, restul trec peste.

sper sa intelegi ce vreau sa zic, si imi permit sa iti dau un sfat : nu pune la suflet, invata sa ignori.

Cand Steaua joaca bine , or aparea 10 articole , dar macar in prosport nu mai apar cel putin pe hartie pt ca a dat faliment ( nu ii mai cumpara nici draq).Stai linistit , nu pun la suflet , doar cand imi ataca un prieten ma enervez , cea ce e ciudat e ca si eu am destui prieteni pe aici si se pare ca doar pe cineva au enervat injuraturile la adersa mea .E drept ca e vorba de persoana la care ti cel mai mult.si care tine foarte mult la mine , si ma si cunoaste personal.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif