Originally Posted by margott:
Originally Posted by fresie:
Normal ar fi sa-i schimbati titlul, din cate am vazut doar pe cinemagia se numeste asa. Altfel, de cate ori sa-l caute cineva, o sa-l posteze aici ca lipsind de pe site.
|
Margot eu am nvatat de la iiii cum sa caut filmele pe cinemagia , daca nu sunt cu numele original , sa il caut in engleza sau in romana , apoi sa il caut dupa regizor , daca nici asa dupa un actor ceva.si chiar si asa am avut cateva rateuri. Fresie e cel/cea mai bland/a de aici , si treaba care o face la sectiunea asta e extraordinara . Eu nu as avea rabdare ( nu sunt nici cel mai bun exemplu la capitolul rabdare e drept) sa caut filmele pe care altii nu le gasesc si sa le mai si raspund , fara sa ma ratoiesc la ei ( cum se practica de obicei )Fresie lProbleme legate de sectiunea wiki este sectiunea unde nu se intampla nimic din pacate . Daca ai putea sa iti depui banii acolo , ar fi mai in siguranta decat la banca nationala a Elvetiei . Nimeni nu a luat vreodata vreo masura in legatura cu problemele semnalate acolo.S-ar putea sa ma insel , dar in tot cazul de vreo 2 ani de cand postez pe acolo sigur nu imi amintesc sa fi vazut picior ( a se citi coment)de moderator pe acolo