Originally Posted by robbiex2:
cosmin742000, eu nici acum nu inteleg de ce nu dai EDiT la post si continui sa umplii topicul asta cu enshpe mii de posturi.Stii care este ideea ? ca ne faci si noua rau, pentru ca trebuie sa ma benoclesc 10 pagini cand pot mai bine sa`ti citesc un post frumusel si maricel. Chiar nu`ti inteleg defectul asta...lasa`le naibii de posturi ca le faci tu in timp  in fine...numai bine!
ON: Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) - http://www.imdb.com/title/tt2166834/?ref_=fn_al_tt_1
|
Ca sa intelegi " defectul" asta nu trebuie sa stii decat ca eu am foarte multe lucruri de facut pe net , ca sa mai stau sa mai dau si edit Cum zici tu ar insemna ca fiecare sa aiba un singur post aici , plus ca si neproductiv asa..Mai sunt filme din cele postate care au pagina pe cinemagia , si ar fi mult mai greu pt iiii sau fresie sa caute dintr-un vraf de shpe mii de filme care sunt si care nu sunt pe cinemagia , ca sa nu mai zic ca ar fi si mult mai greu sa raspunda.Nu vad cu ce te incurca pe tine posturile mele , sau cine te obliga sa le citesti .M-am luat eu de tine ca pui filme din 2876 ca neavand pagina pe cinemagia ? ( apropo de neproductivitate )Nu m-am luat

Ca am glumit asupra inutilitatii demersului asta e altceva