View Single Post
Old 19 Jan 2013, 18:33   #5
Twinsen

Twinsen

Well, am incercat din greu sa gasesc ceva care sa-mi placa in filmul asta. N-am reusit. O poveste ridicola cu niste conotatii ipocrite si dulcege.

Se facea ca avem un regizor hollywoodian cu un suflet de aur (a little bit of self promotion there, isn't it?) care doreste sa afle cum e viata saracilor vagabonzi. Pleca la drum imbracat in haine murdare si rupte si cat ai clipi o fata superba se indragosteste de el. Apoi avem niste scene ieftine in care fata afla cine e el de fapt, si e impresionata exact in masura potrivita, nu exagerat pentru ca vezi doamne deja il iubea dupa cele 5 minute petrecute impreuna.

Avand in vedere probabil ca viata adevarata de vagabond i-a adus deja o fata minunata, regizorul nostru pleaca intr-o noua vagabonteala, de data asta impreauna cu ea. Iau un tren si coboara la intamplare in statie dupa o zi de drum. Ca sa vezi concidenta, la 10 metri de locul unde coboara, sunt niste cunostiinte ale regizorului, care il ajuta imediat sa-si revina dupa efortul nemaipomenit de a merge cu trenul o noapte fara sa manance. In momentul ala aveam de ales intre a arunca televizorul pe geam sau de a opri chestia care rula pe el. Am ales a doua varianta.

Thumbs (waaaay) down
  Reply With Quote sendpm.gif