Imi pare rau ca ti-am inselat asteptarile. Banuiesc ca ghicirea varstei ti-a dat un anume ascendent moral si ai profitat de el atacand persoana si nu ceea ce am scris.
Nu cred ca am facut niciun fel de afirmatie nicaieri despre Osanda. Nici c-ar fi prost, nici c-ar fi bun. Nici nu ma intereseaza cum e, iti repet. Se pare ca tu ai o obsesie cu el. Despre Orient Express am scris doar in contextul in care tu ai zis ca el a facut filme mega actuale pe cand ceilalti, de-alde Mungiu, fac prostii de-astea neinteresante pentru romani.Nu vedeam actualitatea din Orient Express ca de estetica ne indepartaseram de multisor, chiar tu ai spus-o. Ma bucur, sincer, ca nu fac parte din romanii aia despre care vorbesti.
Am inteles ca tie-ti sunt clare lucurile...cam de 3 ori asa. Pe mine m-ai bagat si mai tare in ceata. Faci cumva parte din categoria oamenilor care atunci cand nu mai au argumente fac atacuri ieftine la persoana?
Probabil sunt eu aia batuta in cap si nu pricep discutii de-astea elevate pe mai multe planuri. Imi cer scuze. Oricum, aducerea obsesiva in discutie a filmului astuia ma cam dezarmeaza.