View Single Post
Old 07 Jan 2013, 12:10   #32
George1000
Junior

George1000

Imi amintesc ca acum cativa ani nu mai stiu exact perioada cand dar stiu sigur ca intervalul ar putea fi incepand cu 25 decembrie 1997 pana in intervalul ianuarie 2012 stiu ca filmul a fost difuzat sigur in perioada sarbatorilor de iarna 18 decembrie-8 ianuarie, intr-o zi la 6.00 sau 7.00 dimineata de TVR 2
Era vorba despre un copil care isi dorea foarte mult un caine dar parintii nu il lasau sa aiba un caine. El in ajunul Craciunului si-a pus o dorinta la Steaua Dorintelor vrand sa aiba un caine dar fie de eotie fie de nu mai stiu ce cauza isi gresise dorinta si in dimineata de Craciun se trezise transformat intr-un caine lup si de aici incepe aventura. Dar am uitat cum se numea acel film. Poate ma poate ajuta cineva dintre voi.
Isi mai aminteste careva ceva? Desigur daca a-ti vazut. Nu stiu care din voi a fost asa matinal ca mine

Am gasit http://www.cinemagia.ro/filme/a-dogs-tale-285990/

Dar va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un link sa vad online. Il difuzeaza Filmbox Family zilele astea si din pacate eu nu il prind. Desi am posibilitatea mama mea nu a vrut sa plateasca pentru pachetele suplimentare ale UPC-ului sa prind toate posturile

Last edited by George1000 : 07 Jan 2013 at 20:59.
George1000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif