App de portretul pus peste cel al unui ministru sau ce-o fi fost..ai observat ca e un fel de gest studiat? De ce la urmatoarea serie de elevi, in loc de Giotto pune portretul Giocondei? Oare gata, nu mai era Giotto favoritul? Cred in gestul asta daca e facut din convingere, poate daca ar fi fost doar o data, l-as fi tolerat, daca se repeta cu aceleasi argumente la o serie ulterioara, e epatare.Tu ai observat cum le vorbeste? Nu cauta sa le explice arta, sa le insufle dragostea fata de arta ci doar "ia priviti la mine, i'm in my prime, sunt o diva care stie cine-i cutare sau cutare". Nici urma de tact pedagogic sau pasiune pt arta.Revarsare dizgratioasa e intregul comportament al donsoarei (sau era doamna?), nu e antipatie oarba (era oarba daca nu urmaream atent filmul cu intentia clara de a vedea si de a studia personajul). Baba stearsa, plina de riduri e directoarea acelei scoli

nicidecum Brodie. Ai pomenit de Sandy. Da, e ok, insa nu m-a dat pe spate, nu mi s-a parut un personaj suficient de bine dezvoltat. Da, scena de final poate parea la o "vizionare oarba" una plina de dramatism sau emotie. Mie nu mi s-a parut. Oare daca pictorul nu ar fi redat inclusiv in portretul lui Sandy,trasaturile lui Brodie, Brodie in sus, Brodie in jos, oare ar mai fi reactionat asa? Nu cred. Nu ai observat reactia lui Sandy cand Brodie o dadea pe Jenny drept viitoare/ posibila amanta a pictorului? "Eu sunt amanta lui". A fost o sfidare si..da, uite ca pot sa te inving, bitch, Ha!!!