|
The prime of miss Brodie cred ca perioada de pre-menopauza a lui Miss Brodie( asta o fi her prime). O ciudatenie narcisista care cred ca se oglindeste si se admira in orice sclipeste. Gesturi teatrale, afectate, cu spoiala de doamna rasata, aroganta si superioritate mari cat China.Nu da doi bani pe reala educatie a copiilor ( "Cine e cel mai mare pictor italian? Leonardo Da Vinci, miss Brodie. Nu , e Giotto pentru ca e favoritul meu"), se foloseste de prezenta lor pt a juca rolul doamnei greu abordabile si greu de cucerit fata de acel domn Lowther, lasandu-se "cucerita" (mwhaha) de pictorul mediocru care "marcheaza" in tot ce misca . Nu cred in genul asta de personaj care sufera de atentie, doreste sa fie admirat si cand trage vanturi, nu suporta sa i se atraga atentia ca, deh, ea stie ce face, e o nonconformista, draga, ce stii tu? o babeta stearsa, plina de riduri (bleah, tuuu)..eu sunt The Femeia- frumoasa, desteapta si eleganta si iubita si elevele ma adoraaa, tuuu, sunt in stare sa faca orice pt mineee. Actrita a jucat bine, dar personajul m-a enervat la culme. Si nu stiu unde a vazut Twinsen acea "pasiune pt arta (bine, am vazut in ce consta pasiunea pt pictor..ahemm..pictura). Cu exceptia prezentarii acelor diapozitive "ce le-am facut din banii mei", unde s-a vazut mai degraba furia "cum ,tu, sa ma concedieze? pe mineee?", in rest apa de ploaie si pasiune pt arta cum am eu pasiune pt cultura sfeclei de zahar.
Thumbs Down
|