View Single Post
Old 06 Jan 2013, 06:08   #940
Redy
Guru

Redy

Nicolaescu ca Nicolaescu dar iti dai seama cand o sa ajunga aia sa proiecteze Dupa Dealuri sau filmele lui Puiu si Mungiu ? Aia linistie.

Originally Posted by Twinsen:
Tocmai am prins din intamplare pe Pro Tv ultima parte din Mihai Viteazu. Scenariul praf, regie reusita, dar exista in lume sute de regizori mai buni. Sa fim seriosi, cu exceptia pensionarilor nostalgici n-are nimeni vreun motiv sa vada o chestie de aia.

Da, pentru ca exista o competitie si cine iese pe 1 castiga ! Nu am mai vazut Mihai Viteazu de mult timp dar nu tin minte sa fi avut un scenariu asa prost cum zici tu, dar in fine.

De ce se scuipa asa de mult ? Pentru ca se poate si pentru ca noua clasa de semi-retardati manipulati de bolsevicii care se ascund in spatele conceptului anti-comunist trebuie sa arate cat de rai sunt ei impotriva comunistilor la 20 si ceva de ani de cand au curajul sa vorbeasca.

Sa sugi la actuala conducere bani pentru filme care nu produc 1 de un leu e mai ok pentru ca astia nu sunt comunisti ci fosti comunisti. Alte vremuri, alti profitori care nu cred ca stramba nasul asa de tare pentru ca scurtcircuiteaza "piata libera"(LOL).

Daca tot se vorbea mai inainte de 2040. In 2040 se va uita lumea la Odiseaa Spatiala: 2001 si vor rade si cu fundul de snobii din zilele astea. Nu cred ca trebuie sa isi faca nimeni grija de cum si cine va vedea filmele lui Nicolaescu. Oricat de putin va fi vazut, o sa fie mult decat realizarile micilor impostori care din avorturi si exorcizari nu ies si se duc sa ii impresioneze pe "cei din vest". Nu degeaba s-au dus tiganii la ei, Doar pentru ca mananci ciorba de ceapa si bei o cafea cu un croissant cu ciocolata pe marginea Sennei nu inseamna ca esti mai putin ignorant, ba chiar din contra, esti poate chiar fortat de societate pentru ca exista cuvinte care descriu "animalele" din Balcani, aia cu avorturile si exorcizarile lor. Usor de impresionat, usor sa le iei banii si premiile, nu sunt imuni la pupatul in fund. Cine sa fie pres mai bun pentru premii decat un mancator de cadavre ?

PS: CTP ? Hahaha. Vorbeste ciob de oala sparta. Cum mai manca el o paine daca nu-i avea pe comunisti de "criticat" dupa ce razboiul s-a incheiat. Profunzimea CTP-ului, si mai ales a comentariilor sale despre filme, se reduce la a isi indosi mana in dos si a tranti pe pagina ce gaseste. Scrie si el cat il duce mana.

Last edited by Redy : 06 Jan 2013 at 07:49.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif