hehe, cazul mănăstirii văcărești îți spune ceva? ca să te scutesc de bunghit în întuneric, e vorba de biserica folosită la filmările la
noi, cei din linia întîi ?
așa (adică cum s-a comportat nicolaescu) te comporți cu un monument de cultură, dacă te pretinzi, la rîndu-ți, om de cultură?
mersi că m-ai făcut manelistă. nu-mi fac griji. de obicei cei ce îi fac pe alții maneliști suferă de grija de a nu fi deconspirați ei înșiși ca atare.
argumentul meu a fost unul simplu: ca persoană publică te expui în orice moment riscului de a fi criticat public. nu te consider dușman, ți-am spus doar că momentul mi se pare oportun criticii din moment ce mare parte din media e ocupată cu proslăviri diareice. riscul nu e acela de a a-l băga pe sergiu în manuale ca fapt istoric, ci de a-i da o valoare inestimabilă, insurpasabilă, în detrimentul altor prezențe din cinemaul românesc. te-ai dat de ceasul morții cînd a murit blaier sau ciulei? mă îndoiesc. nu a comentat nimeni aici femeile din viața lui SN (sper că observi nuanța), nu i-a umblat nimeni la rufărie murdară de sorginte amoroasă, i s-a criticat aportul omnivizibil, cel neascuns nimănui, cel prin care a pretins să se manifeste: politic și cinematic.
că te ataci, e strict problema ta.
măcar pe ctp nu-l poți învinui că e un răsfățat din generația mea care s-a născut în epoca torentelor