View Single Post
Old 04 Jan 2013, 10:59   #13
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Windom:
Trădate poate e mult spus, înșelate e un cuvînt mai potrivit. Sandy a văzut-o pe Brodie la fel cum o vezi tu, doar că ei i-a căzut vălul de pe ochi între timp, iar tu ai rămas tot cu imaginea ei de la început, de profă emancipată, trup și suflet dedicată elevelor ei.
Actually eu n-am avut nici macar la inceput imaginea aia.
Originally Posted by Windom:
Somewhere along the way Sandy și-a dat seama că Brodie se cam folosește de ele în primul rînd to feel good about herself. De ce crezi că și-o imagina pe Jenny drept amantă a pictorului? Din narcisism, fiindcă o considera un alter-ego...
De acord, dar pana la urma Jenny s-a culcat cu pictorul? Nu, in pofida a ceea ce visa Brodie. Deci pana la urma fiecare dintre ele avea libertatea sa aleaga, asa cum Sandy a ales sa o tradeze. Daca ea "se folosea" de ele, oare ele nu se "foloseau" de ea ca sa evadeze din banalul si plictiseala vietii la scoala?
Quote:
Unde am zis eu că Brodie nu iubește arta? Sau ai dedus tu asta fiindcă am zis că-i personaj negativ?
Ai spus ca e emancipata doar de dragul de a epata. Eu am considerat ca incluzi si arta in emanciparea ei.
  Reply With Quote sendpm.gif