View Single Post
Old 29 Dec 2012, 09:25   #7
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Dupa vreo 30 de minute din ”Dealer”, mi-am dat seama ca eu de fapt nu ma uit la film, ci cumva ochii mi se pierd dincolo de primul plan si, in cel mai bun caz, scaneaza peretii incaperilor in care Filegauf isi coregrafiaza lungile pan-uri sau travelling-uri. Bleak e un cuvant care poate descrie acest tip de cinema. Bland sau Bloated sunt altele. Am rezistat destul de usor pana la final pentru ca "Dealer" e un film care nu te solicita deloc. Nici nu pot sa spun ca a fost plictisitor. Ce m-a enervat insa cu adevarat a fost coloana sonora, pe care izbucnea din cand in cand un fel de white noise care suna ca o galeata de tinichea reverberand intr-un garaj subteran. What was the point of that?

Nu am vazut alte filme de Filegauf, dar cred ca i-am identificat manierismele destul de repede. In "Dealer" nu are nimic de zis si vrea numai sa epateze. Daca era un fel de mesaj despre droguri pe care vroia sa il transmita, acesta a trecut pe langa mine. Singurul lucru de care m-am bucurat (oarecum) este ca am inteles cateva replici si fara subtitrari. Sper ca in momentul in care Ungaria isi va rezolva probeleme de finantare si productie cinematografica sa inceapa sa faca filme care seamana mai mult cu "Kontroll" si mai putin cu "Dealer".

1 stea
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif