Thread: Dupa dealuri
View Single Post
Old 25 Dec 2012, 17:00   #48
icb1
Junior
 
icb1
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 67
Întrebarea cheie despre acest film și postere la acest film

Postările de la începutul acestui thread--ale altor utilizatori-- s-au centrat pe subiectul respectării proprietății intelectuale ale autoarei. De fapt, însă, cum am arătat în ultimele două postări, întrebarea cheie este care-i esența acestei povestiri, fictivă sau nu ? , cu-- sau fără ?-- Dumnezeu, și asta-i chiar foarte semnificativ, este o chestiune centrală pentru întregul film și povestirea, sau povestea din film. Este, sau nu este, adevărată povestirea din acest film, aceasta-i întrebarea?.

NB.
Imaginea de poster a fost cea încărcată aici pe site--în pagina filmului de altcineva, care a venit exact la dimensiunile arătate--alte opțiuni de dimensiuni n-au fost disponibile aici, și era necesară pentru a stabili într-adevăr dacă ceeace a spus autoarea despre modul de prezentare a filmului este sau nu corect.
Deasemenea, posterele din străinătate ale acestui film românesc, care se pare că-i recunoscut pe plan internațional, sunt relevante și sunt deobicei diferite de cel original. Unul din guri a sugerat să se posteze aici în Forum aceste postere străine la dimensiuni mari, ceeace nu se poate face aici în Forum. Am trimis spre aprobare în pagina filmului mai multe postere în alte limbi europeene--engleză, franceză, portugheză și rusă, la dimensiuni mari, însă un afiș în swahili --așa cum a sugerat aici acest guru aici-- nu este disponibil...

Last edited by icb1 : 25 Dec 2012 at 17:37. Reason: complectare de răspuns
icb1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif