Thread: Dupa dealuri
View Single Post
Old 24 Dec 2012, 20:34   #33
icb1
Junior

icb1

Faptele nu sprijină postul precedent

Look, amice, orice ai zice, pozele postate de afișe te contrazic--doar jumătate din ele menționează contribuția scriitoarei. Nu este clar însă deloc că i se poate reproșa direct regizorului, acest lucru.

Precum am scris mai sus, depinde de cum a fost Acordul lor, și depinde de ce autoarea nu a fost numită co-scenaristă. Să luăm cazul pur ipotetic că autoarea ar fi devenit deja o scriitoare cu reputație universală, clasică. Regizorul n-ar fi scăpat atunci așa de ușor lansînd un film bazat pe o astfel de carte-devenită clasică-- fără să o fi avut pe autoare, specificată cel puțin drept co-scenaristă.

PS.
N-am zis nici-unde că ai ceva cu mine, personal. Am zis c-aveți ceva cu pozele adăugate, care sunt necesare pentru stabilirea adevărului, nu să fie trimise în Shangrila. Se pare că nu v-ați uitat la afișele postate deloc, și nici nu vreți ca alții s-o facă, pentru că jumătate din ele contrazic ce ați spus în mesajul precedent!

Din nou, dacă toți am avea aceeași opinie, și toți am proceda șablon ca în revuluția culturală din RPC, purtând aceleași haine, și cântând aceleași cântece, atunci n-ar mai fi nevoie de un Forum unde se pot discuta idei diferite, nu cele impuse fără bază de fapte, de o singură persoană, oricine ar fi acea persoană! Unii se mișcă mai încet, alții mai iute, unora le plac faptele--inclusiv pozele, altora nici-una și nici alta!

Last edited by icb1 : 24 Dec 2012 at 20:36. Reason: corecturi minore
icb1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif