View Single Post
Old 23 Dec 2012, 14:39   #8
faraimaginatie
Guru

faraimaginatie

Deep End

Pe mine m-a impresionat filmul asta. Adica...nu il consider nu stiu ce capodopera dar nu aveam niciun fel de asteptari de la el si pot sa zic ca am fost surprinsa intr-un mod cat se poate de placut. Nu vazusem niciun afis, niciun trailer, niciun sinopsis, nimic- poate de-aia. Prima scena a filmului de care zicea Windom ca trebuia, poate, sa-i dea un indiciu despre final, mie mi s-a parut mai degraba usor autoironica. Si mai apoi tot impresia asta mi-a dat-o, ca nu e un film care se ia pe sine prea in serios. Laid back, exact asa ca personajele care-l populeaza.

Mi-au placut mult culorile. Stiu ca poate suna usor frivol din partea mea sa zic ca asta-mi place la un film, dar chiar m-au incantat. Imi place moda britanica a anilor 60 si fix acolo m-a transpus filmul. Mi-au placut si gaselnitele neasteptate in ceea ce priveste `cadrarea` anumitor scene. Mi-a placut si personajul principal, mi s-a parut destul de simpatic in frenzy-ul ala de emotii care-l lua pe sus. Ea mi s-a parut ca a surprins exact esenta personajului feminin englez, teribil de neangajata in propria-i viata, excesiv de `unaware of herself`. A avut si ea varful ei de forma spre sfarsit asa cand a reusit sa fie mai hotarata. Din pacate momentul i-a fost fatal. Poate incearca Skolimowski sa ne hintuiasa spre ceva acolo.

All in all eu m-am distrat uitandu-ma la el si mi-a tinut interesul ridicat pana la sfarsit. Si nici eu nu ma asteptam la sfarsitul ala, sincera sa fiu. Dar mi s-a parut ca s-0a potrivit perfect.

Last edited by faraimaginatie : 23 Dec 2012 at 15:03.
faraimaginatie is offline   Reply With Quote sendpm.gif