Fara indoiala personajul interpretat de VICTOR REBENGIUC a fost stalpul de rezistenta al celui de-al doilea sezon. Am asteptat intalnirile de miercuri cu placerea cu care urmaream in primul sezon, in serile de marti, confruntarile pe care Andrei le avea cu Victor, personajul interpretat admirabil de Vlad Zamfirescu, aschia care nu a sarit deloc departe de trunchiul tatalui Florin Zamfirescu. Au fost sase astfel de episoade la care am regretat ca se termina in doar maximum 25 de minute, al saptelea a fost dedicat fiicei Beatrice, bine interpretata de promitatoarea Crina Semciuc. Victor Rebengiuc a pus in acest personaj multe din framantarile sale si am avut senzatia unui fel de testament artistic in televiziune, acolo unde marele actor a jucat mult prea putin si din cauza faptului ca nu a avut oferte serioase, care sa il puna in valoare, si se stie ca sotul Marianei Mihut e selectiv in ceea ce priveste rolurile pe care le interpreteaza, si bine face. Cei care au avut ideea cooptarii "maestrului" in distributie merita din plin felicitari!
|