View Single Post
Old 14 Dec 2012, 09:37   #13
Twinsen

Twinsen

Unii oameni sunt capabili sa "citeasca" un film inainte de final. De exemplu imi ia maxim 10 minute sa detectez average Hollywood garbage. La ceva mai incalcit gen Cloud Atlas mi-a luat 30 de minute. La Viridiana tot vreo 30 de minute. Dupa acest punct in care am "citit" filmul, se intampla foarte rar sa-mi schimb parerea despre el, atat de rar incat ar fi o pierdere imensa de timp sa le vad pana la capat in ideea ca o sa castig la loterie.

Originally Posted by Mercutio:
Interventia ta, Twinsen, la fel ca si altele, e de-a dreptul vexanta. Jigneste inteligenta celor care au urmarit filmul si il apreciaza.
Oops, getting personal there. Daca tot pui problema in modul asta exagerat, poate ca ai fi putut deduce ca notele maxime primite de filmul asta imi jignesc inteligenta mea. Fiecare are impresia ca el e cel mai destept, ya' know?

Unul din cele mai grave lucruri e ingradirea dreptului la libera exprimare. Am pus eu mesajul ala ca sa jignesc pe cineva? Nu. Am pus mesajul ala ca sa fac trolling? Nu. I-am dat o nota filmului? Nu. Am pus parerea mea sincera despre film. Acum daca tu ai impresia ca sunt prea multi oameni care arata interes pentru turneul asta si e cazul sa mai elimini dintre ei, n-ai decat sa faci pe cenzorul.
  Reply With Quote sendpm.gif