Originally Posted by Mercutio:
Bunuel sustinea intr-un interviu ca el nu este interesat de estetica in film, ci de relatiile dintre oameni.
|
Chiar daca nu e interesat, îi iese foarte bine, mai ales în prima parte a filmului. Fiecare cadru din casa bătrînului e îmbibat de un gotic fermecător şi, în acelaşi timp, apăsător, împrumutat parcă dintr-un Hammer Horror şi care îşi pune, clar, amprenta asupra personajelor...
Originally Posted by Mercutio:
Care e rostul comentariilor, la pret redus, ca sa nu zic gratuite, referitoare la FILM, atata timp cat n-ai vazut filmul in intregime?
|
Dacă tot a adus Mercutio vorba, să-mi zic şi eu oful printr-un off.
E si motivul pentru care nu mă bag la Turneul Forumistilor, acel amendament lipsit complet de fairplay - "
Pentru Thumbs down e suficienta vizionarea primelor 60 de minute." Mie mi se pare o chestie extrem de lame. Ca sa nu mai zic de lipsa de respect faţă de regizor şi faţă de forumistul care a propus filmul. Fiindcă omul care propune ţine la propunerea lui, believe it or not, crede că e ceva de capul filmului respectiv, de-aia îl şi propune. Iar tu vii şi-i spui că dacă te plictiseşte după 60 de minute, ai tot dreptul să-l desfiinţezi. Not cool. Ai dreptul să faci chestia asta cu un film pe care-l vezi tu şi de care nu mai zici nimănui, însă în momentul în care filmul e supus dezbaterii publice, ai datoria morală de a-l vedea pînă la capăt înainte de a-ţi da cu părerea despre el. Just sayin'...
League game, Smokey, league game... There are rules...