Originally Posted by White1:
@Robertsandu: in cazul in care nu ai gasit raspunsul la unele dintre intrebarile tale (e drept ca eu am vazut deja animatia de doua ori dar majoritatea lucrurilor erau destul de clare de la prima vizionare):
-E o rapire, dar si cu consimtamantul Charlottei, ambiguitatea primelor scene e intentionata, evident.
-Fata trebuie salvata din castel pentru ca 1) tatal si fratele nu sunt de acord cu povestea de dragoste de gen beauty and the beast si 2) D nu e deloc convins de bunele-intentii ale lui Meier.
-Meier e o iluzie, muscatura e reala
-Tipa aia diabloica din castel e tot una cu creatura care parca se naste din sangele Charlottei, de fapt asta e si motivul pt. care Carmille ii atrage pe cei doi in castel-avea nevoie de niste fresh-blood ca sa isi recapete si forma fizica: cea spirituala ii permitea sa se manifeste doar in castel, si evident ca acolo nu punea nimeni piciorul de bunavoie tocmai din cauza asta
- Nu cred ca e o planeta, ci un fel de statie spatiala (apare chiar in imaginile de la inceputul animatiei)- pana la urma totul se petrece intr-un "very-distant future", nu?
|
@White, păi, să știi că de răspuns am răspuns și eu la ele, dar nu datorită filmului, ci datorită eforturilor mele personale.
Storytelling-ul nu e chiar atât de lin cum mi-aș fi dorit, motiv pentru care povestea are de suferit din punctul meu de vedere. Am taxat chestia asta. Însă, chiar și așa, e de
Thumbs Up filmul, aici se pare că ne-am pus de acord

. Numai bine.