View Single Post
Old 12 Dec 2012, 14:23   #77
Chambord
x

Chambord

Era o vreme cand obisnuiai sa scrii mesaje faine si dupa aia sa le stergi. Mai bine il stergeai pe asta de mai sus. Dupa ce l-am citit, fatza mea a trecut prin starea McKayla dupa care in

Aveam 2 optiuni:

1. sa ma abtin de la vreun reply si sa renunt pur si simplu la a mai face cu tine scamatorii de genul celei de mai sus. Am obosit sa iti tot repet: NU MA MAI LUA IN PANA MEA IN SERIOS ABSOLUT TOT CE ZIC !!!

2.
Originally Posted by Malombra:
cînd văd ce bine vă împăcaţi la gîndiri, mă gîndesc că va veni inevitabil o vreme cînd voi gîndi la fel, deci de ce să mă chinui acum?

Nu. NU va veni. Nu te mai iluziona. Avansul luat de noi e irecuperabil.

probabil atunci voi înceta să mă uit la filme, pentru că tind să nu mai prelungesc lucrurile dincolo de moartea pasiunii faţă de ele.

Lasa-ma sa cred ca nu ti-a trecut prin cap ca pasiunea mea (si a lui bremen, bineinteles; vreau nu vreau tre sa-l apar si pe el acuma) a murit daca nu vad Lacan everywhere. Vad si eu destule prostii care nu-s puse acolo intentionat de autor. Problema apare atunci cand inotand din punctul A in punctul B in bazinul semnificatiilor uitam sa mai scoatem periodic capul la suprafata pentru o gura de aer.

realismul ca ideologie e o invenţie de secol 19, e istoric, deci surpasabil şi îmi menţin rezerva de a nu-l lua ca singură ideologie posibilă.

Sunt putin dezamagit (de fapt sunt super-tare-dezamagit) daca cumva ma reduci la o "singură ideologie posibilă". Au' la ea, ma face surpasabil. Eu am vorbit frumos cu dvs.

mă bucur că bremen nu a asistat la inventarea maşinilor de zbor, pentru că la cîte eşecuri au avut ăia, sigur le zicea : hai, frate, dă-o-n mă-sa, nu vezi că nu merge?

baaa, tu asa vorbesti cu pretenu meeeeeu ?

iar cum filmele sunt produse ale imaginaţiei, nu văd de ce nu le-aş trata cu imaginaţie.

and that's the right way to treat those bitches. but where to stop ? is imagination endless ? is my way of seeing things compatible with .... ahem, Reality. WTF is this bitch Reality anyway ? She hot or anything ? Ahh, fuck her anyway ... Intrebari, cuvinte ... atata vreme cat nu uitam ca suntem doar niste forumisti care mai schimba si ei o vorba si nu Lumea ...

Alege tu varianta care iti place din cele 2.
Peace ?

Last edited by Chambord : 12 Dec 2012 at 14:25.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif