View Single Post
Old 12 Dec 2012, 02:04   #4373
faraimaginatie
Guru

faraimaginatie

Pe vremea mea bacul se lua cu 7...

Seven Psychopaths (2012)
Ultimul film al lui McDonagh , tipul care-a facut In Bruges. O a doua colaborare cu Colin Farrell...nu stiu ce-i face lui Farrell da sa-i mai faca, mie mi se pare ca functioneaza colaborarea. Cast-ul e de milioane: Tom Waits, Christopher Walken, Woody Harrelson... Need I say more? Dupa parrea mea filmul functioneaza in a really strange way. Pare un soi de Tarantino amestecat cu Fear and Loathing... E genul ala de film...despre film...puternic autoreferential si oarecum `intertextual`. Un nenea (Farrell) se chinuie sa scrie un scenariu la care are doar titlul, Seven Psychopaths. Prietenul sau cel mai bun se ofera sa-l ajute si ii ofera cativa psihopati cu povestile aferente. Doar ca opiniile celor doi vin usor in contradictoriu. Personajul lui Farrell vrea un film lipsit de violenta, fara scena sangeroasa din final unde toata lumea impusca pe toata lumea, vrea ceva soft si life afirming. Prietenul sau, pe de alta parte, vrea un soi de blood fest cu un punct culminant memorabil si extrem de sangeros. McDonagh, strangely enough, impaca si capra si varza. Mie mi s-a parut un film bun, cu o gramada de moment amuzante si cu niste personaje faine si interesante, chiar daca, uneori, subdezvoltate. Is 7 psihopati, n-ai cum sa-i trasezi pe toti extrem de coerent! Eu ii dau asa un 7.50 filmului ca m-a distrat timp de doua ore. Si ca pare Tom Waits cu iepurele. Si Harrelson cu cainele lui cu tot Eu zic ca merita un ochi fugar asa.
faraimaginatie is offline   Reply With Quote sendpm.gif