daaaa, chiaaar căăăă
Spuneam că eroul vrea să se “înalţe”. Şi merge la ţară. Dar cum se poate el înălţa pe loc gol? Doar nu credeaţi că se înalţă aşa, pe sec. ce, suntem la muntele athos? Omul trebuie să se înalţe pe ceva, pe cineva acolo şi cum gagica aceea destul de bunicică e déja cam trecută şi cam începe să se înmoaie, omul nostrum vrea ceva mai tare, he wants to see the tittie grow. În fond de ce nu? Am un amic care le zice matroane la toate fetele cu bacul luat şi am mai auzit şi conversaţii în tîrg de genul “frate, îţi ocheşti una aşa mai fragedă care promite să devină o bucaţă, ţi-o iei şi ţi-o creşti aşa cum vrei tu.”. vedeţi? Se întîmplă şi la case mai mari (românia are 238 mii km2, Slovakia are 49 mii, deci e mai mare)

. iar fătuca din film e atît de convenabil orfană, aşadar totul va merge uns. Ars pedagogica nicicînd nu a avut şanse atît de multe să atingă perfecţiunea. da ce, vă credeaţi la rohmer?
săracu majidi, nu a găsit şi el o ţîţă în tot iranul, să dea un pic de viaţă, de căldură umană filmului...
oricum, twinsen, zi-mi mersi pentru reclamă, lumea o să se uite la filmul ăsta pentru că nu-mi place mie, iar legenda spune că tot ce nu-mi place mie e bun, cald şi omenesc.