View Single Post
Old 02 Dec 2012, 10:38   #7
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Mercutio:
Twinsen, observ ca majoritatea filmelor iti sunt dezagreabile. Pana acum niciun film de la turneul Inconclast nu ti-a fost pe plac. Nici cele de la turneul organizat de tine nu prea te incanta se pare. Poate ar trebui sa iei in considerare un alt hobby, ce zici? De ce sa-ti creezi asa fara rost neplaceri?
Ce-i drept e destul de neplacut, dar merita din doua puncte de vedere: in primul rand cand gasesc ceva care sa imi placa ma atinge adanc, in al doilea rand chiar si ele care nu imi plac sunt un mod de a-mi extinde orizonturile, o forma de cultura. Am si alte hobby-uri, stai linisitit. In turneul Iconoclast mi-au placut unele din filmele pe care le-am vazut, de exemplu: The Lives of others, Noi Albinoi, Lunacy.
Originally Posted by Mercutio:
Daca ar fi luat premiu la Cannes, te-as fi inteles, dar daca nici cei de la academie nu recunosc o poveste buna, cine s-o mai recunoasca?
Lol. Eu sunt cel care trebuie s-o recunosc. Nu dau o ceapa degerata pe Oscaruri, iar Cannes-ul desi ceva mai rasarit tot e plin de decizii politice ( Fahrenheit 9/11 over 2046 - are you kidding me?!?).

Last edited by Twinsen : 02 Dec 2012 at 10:42.
  Reply With Quote sendpm.gif