Originally Posted by faraimaginatie:
Dcuze ca ma bag (probabil total aiurea si over my head) dar Cinema 1 si Cinema2 a  le lui Deleuze eu le-as baga la carti de referinta. Sunt singurele pe care le-am citit din ce-ati insirat voi pe-aici si am fost total absorbita. Deleuze asta e un snob elitist dar e un filosof destul de de fain, in lipsa altui cuvant. Mi-a placut enorm... Fenomenologie hegeliana...bullshit, bullshit...dar are capitolele alea de inceput despre imagine vs miscare care pentru mine au fost foarte folositoare. Asa ca, da...Deleuze merita un ochi asa...poate chiar 2. :-)
|
E ok, faraimaginatie, nu te-ai bagat aiurea. Asta facem aici, ne bagam in discutii

.
M-ai facut sa citesc introducerea la primul volum. Traducatorii spun ca e o carte despre filozofie si cinema in acelasi timp. Referitor la cinema, nu este o carte despre teorie de film in sensul traditional.
"...This may lead the reader to classify it as a work of 'film theory', in the traditional sense. This would be a mistake." Anyway, sper sa le citesc intr-o zi, deocamdata am altele la rand.