Quote:
chiar si un user cu o putere de interpretare atat de mica ca (again, nu tresari) mine a putut sa citeasca printre foarte subtilele tale randuri:
|
eu nu sunt responsabilă pentru ce înţelege fiecare user. fiecare user înţelege ce vrea
Quote:
facing the problem is half solving it.
You little liar
|
and what is the problem, dear white? afectivitatea, tusea, astenia de primăvară?
Quote:
Aici avem un exemplu' clasic de sindrom al prescolarului etern, de genul "ba tu esti".
|
în primul rînd, vreau să te felicit pentru cea mai bună alegere din viaţa ta, aceea de a lua
notiţe masive din ce vb eu cu alţi useri pe forum şi cu tine inclusiv şi apoi să le dai copypaste cd vb cu mine. s-a întîmplat de multe ori. eşti ceva frate cu ponta?

de vreme ce materia ta
albă, că (cenuşie de unde?) nu poate genera asemenea replici, sunt de acord cu tine: sunt bune. în fond acel
dublu zero barat (8|) pe care ţi-l pui mereu în coadă te defineşte perfect. ah, dar nu e nevoie să fii modest, scumpule white.
a, da preşcolaritatea. dacă serios,
i always think of you both in terms of lolek & bolek şi cum i-am văzut pe cei doi la o vîrstă preşcolară, s-ar putea să fie un grăunte de adevăr acolo, deşi nu ştiu cum ar putea fi sindrom.
Quote:
Tu ai zis ca Tarantino nu recunoaste ca face "exploitation"
|
da, really really ? unde am zis eu asta? crezi că i-am luat interviuri sau i le citesc?
eu mă refream la faptul că tu nu aduci nimic nou cu găselniţa ta ţărăntinească faţă de afirmaţia mea că ăla fetişizează violenţa, afirmaţie care, ţin să te anunţ, în ordine cronologică e prima. grele, grele. un user acolo şi-a dat seama imediat seama la ce film specific mă refer, dar cu tine omul tre' să dea backwards iar şi iar pînă se şterge caseta. dacă citeai
o dată şi nu o jumătate, te-ai fi scutit de efortul de a (dis)funţiona în gol atîta timp.
în speţă, m-am referit la această postare a mea
Quote:
ca ar exploata violenta pentru a o fetisiza
|
dacă tot eşti bun la gugălit, poate descoperi şi unde a spus reygadas asta. pentru e unfair să pui faţă în faţă declaraţiile lui T şi non-declaraţiile lui reygadas. el spune că face artă? anume unde?
Quote:
de parca filmele lui s-ar rezuma numai la atat
|
de parcă japon s-ar rezuma numai la atît. am zis io că selecţia e
biased, ahem,
by your cough.
Quote:
inseamna ca ai cam uitat ca exista si un gen de filme care iti ofera si astfel de cheap thrills.
|
no shit

. de parcă tarantino ar deţine monopolul asupra acestor cheap thrills. poate a inventat şi termenul. vezi dacă eşti fanatic? i got a lil secret for ya: the world is bigger than that.
iar nu ai înţeles. ceilalţi useri se uită la tarantino. tu eşti printre singurii care se uită la ţărantino. no, cum e acum? să făcu lumină? Ţ. al tău nu e sick perversion, e
loveable mediocrity