View Single Post
Old 26 Nov 2012, 11:10   #4345
Malombra
Guru

Malombra

Quote:
chiar si un user cu o putere de interpretare atat de mica ca (again, nu tresari) mine a putut sa citeasca printre foarte subtilele tale randuri:

eu nu sunt responsabilă pentru ce înţelege fiecare user. fiecare user înţelege ce vrea

Quote:
facing the problem is half solving it.
You little liar

and what is the problem, dear white? afectivitatea, tusea, astenia de primăvară?

Quote:
Aici avem un exemplu' clasic de sindrom al prescolarului etern, de genul "ba tu esti".

în primul rînd, vreau să te felicit pentru cea mai bună alegere din viaţa ta, aceea de a lua notiţe masive din ce vb eu cu alţi useri pe forum şi cu tine inclusiv şi apoi să le dai copypaste cd vb cu mine. s-a întîmplat de multe ori. eşti ceva frate cu ponta? de vreme ce materia ta albă, că (cenuşie de unde?) nu poate genera asemenea replici, sunt de acord cu tine: sunt bune. în fond acel dublu zero barat (8|) pe care ţi-l pui mereu în coadă te defineşte perfect. ah, dar nu e nevoie să fii modest, scumpule white.
a, da preşcolaritatea. dacă serios, i always think of you both in terms of lolek & bolek şi cum i-am văzut pe cei doi la o vîrstă preşcolară, s-ar putea să fie un grăunte de adevăr acolo, deşi nu ştiu cum ar putea fi sindrom.

Quote:
Tu ai zis ca Tarantino nu recunoaste ca face "exploitation"
da, really really ? unde am zis eu asta? crezi că i-am luat interviuri sau i le citesc?
eu mă refream la faptul că tu nu aduci nimic nou cu găselniţa ta ţărăntinească faţă de afirmaţia mea că ăla fetişizează violenţa, afirmaţie care, ţin să te anunţ, în ordine cronologică e prima. grele, grele. un user acolo şi-a dat seama imediat seama la ce film specific mă refer, dar cu tine omul tre' să dea backwards iar şi iar pînă se şterge caseta. dacă citeai o dată şi nu o jumătate, te-ai fi scutit de efortul de a (dis)funţiona în gol atîta timp.
în speţă, m-am referit la această postare a mea
Quote:
ca ar exploata violenta pentru a o fetisiza

Quote:
sa considerate arta

dacă tot eşti bun la gugălit, poate descoperi şi unde a spus reygadas asta. pentru e unfair să pui faţă în faţă declaraţiile lui T şi non-declaraţiile lui reygadas. el spune că face artă? anume unde?

Quote:
de parca filmele lui s-ar rezuma numai la atat

de parcă japon s-ar rezuma numai la atît. am zis io că selecţia e biased, ahem, by your cough.

Quote:
inseamna ca ai cam uitat ca exista si un gen de filme care iti ofera si astfel de cheap thrills.

no shit . de parcă tarantino ar deţine monopolul asupra acestor cheap thrills. poate a inventat şi termenul. vezi dacă eşti fanatic? i got a lil secret for ya: the world is bigger than that.

iar nu ai înţeles. ceilalţi useri se uită la tarantino. tu eşti printre singurii care se uită la ţărantino. no, cum e acum? să făcu lumină? Ţ. al tău nu e sick perversion, e loveable mediocrity
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif