View Single Post
Old 26 Nov 2012, 10:06   #4344
White1
Guru

White1

Of, si ti-am zis sa mai citesti o data daca nu intelegi Dar sa le luam de la inceput:
Quote:
Inventezi , white, nu am spus nici una , nici alta.
Ba le-ai zis pe amandoua, draga Malombra, si e usor penibil faptul ca nici macar atat nu esti in stare sa recunosti. E drept ca nu le-ai zis direct, dar chiar si un user cu o putere de interpretare atat de mica ca (again, nu tresari) mine a putut sa citeasca printre foarte subtilele tale randuri:

Quote:
în fond nu e problema mea de ce un individ care-şi zice white (şi se ştie despre ce problemă impo...rtantă e white-ul lui kieslowski) e atît de obsedat de potenţa în exces din actul acuplării a doi cai dintr-un alt film, de reygadas. revezi filmul, facing the problem is half solving it.
You little liar
Quote:
Credeam că e clar de la sine (îmi făceam iluzii că vei pricepe şi tu) că singura copie conforme a lui twinsen pe forumul ăsta eşti tu.
Aici avem un exemplu' clasic de sindrom al prescolarului etern, de genul "ba tu esti". Well, nu e nici o surpriza, pentru ca l-am mai intalnit la tine(no shit) , desi tu esti prima care reproseaza cu vehementa asta altora. Trecem si "ipocrita" pe lista and we are moving forward. A...BA TU back
Totusi, ce nu e clar? Tu ai zis ca Tarantino nu recunoaste ca face "exploitation", eu zisesem ca recunoaste. Chestia de pe google makes it all clear. Acuma ai inteles? Nu? Mai citeste o data.
Quote:
Oricum, dacă tu-mi poţi spune cu ce sunt mai indecenţi doi cai decît violenţa gratuită, scalparea, măţăraie răsfirată peste tot şi svastici scobite pe frunte cu briceagul, atunci eu îţi zic mersi
Am zis deja, si de mai multe ori. Daca bagi chestii dezgustatoare(si nu ma refer doar la scena aia, scena aia era doar un exemplu) in filmele tale dar ai si pretentia ca alea sa considerate arta cand e clar ca nu prea ai mare lucru de zis, ei bine, atunci totul devine de 2 ori mai dezgustator. In schimb, Tarantino just loves to entertain you, si chiar daca asta e un scop mult mai putin nobil, cel putin el il atinge. Asa ca daca nu te poti distra atunci cand vezi "mataraie rasfirata peste tot" (de parca filmele lui s-ar rezuma numai la atat), inseamna ca ai cam uitat ca exista si un gen de filme care iti ofera si astfel de cheap thrills.
Si nu iti mai cere atata scuze de la useri, sa stii ca lor le place sa se uite, sick perverts...
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif