View Single Post
Old 25 Nov 2012, 01:03   #20
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

In all fairness aici nu e vorba de elemente care nu se impaca, ci de elemente al caror sens nu l-am prins inca, daca exista vreunul.

Originally Posted by Namaste:
Mi s-au parut fascinante premisele prin prisma filmelor precedente ale lui T., stiam ca n-o sa fie vorba doar de o simpla disparitie.

Cred ca premisa aia fascinanta de care vorbesti e faptul ca-i film Teshigahara-Abe Putea sa inceapa oricum ca tot ai fi presupus ceva

PS: Yea, i edit a lot. N-as trage concluzii cu privire la oprirea colaborarii celor 3 (de fapt Takemitsu a continuat, dar poate el era ceva mai putin important). Pana la urma 4 filme realizate impreuna e o reusita cu adevarat impresionanta in cinema. Eu nu stiu daca mai exista vreo ceva asemanator.

PS2: Heh, another edit. Uitandu-ma in filmografia lui Teshigahara observ ca a mai facut un film dupa 4 ani de la man without a map dupa care a facut o pauza consistenta. Citisem pe undeva ca omul avea nu stiu ce treaba cu ikebana, chestie din familie, si s-ar putea ca fiecare sa fi avut propria agenda.

Last edited by Liviu- : 25 Nov 2012 at 01:27.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif