Dire Straits - Hand in Hand - 1980 - asta e pentru victor, sa nu mai fie suparat ca n-au iesit destule nume care ar fi trebuit in top. As pune cel putin jumate din albumul Making Movies in top, la fel si Brothers in arms, dar ma limitez, iar melodia asta e speciala pentru mine.
Originally Posted by victor:
lasati top 100 e The man who wasn't there pe Cinemax !
|
Da dependenta topul asta

. Eu pot spune ca I'm in heaven, ascult muzica non-stop, ceea ce nu faceam cu ceva timp in urma, nu mai faceam mai bine spus, pentru ca in alte timpuri, fara alte obligatii ascultam incontinuu, bineinteles discurile mele de vinil pe care nu le mai am.
Nici macar nu am pus o melodie din geniul, pe care-l consider, Jeff Lynne ( ELO ) , care are 2 albume din anii 80, pe care le pot asculta back-to-back ore in sir,
Secret Messages si
Time. Cine s-a plictisit ca-i tot pemenesc pe ELO sa spuna si nu promit ca pot sa fac ceva pentru ei

.
Eu sint, asa cum am mai spus, super multumita ca am dezgropat melodiile astea, care sper sa faca placere mai multora. Oricit as zice ca ascult Led Z, Pink F si altii, imi vine sa sar din scaun si sa topai pe Dancer in the dark sau Wake me up before you go go, e absolut normal. Sint scari de valori diferite, emotionale, versus valoare absoluta, care, daca te apuci s-o calculezi, pierzi tocmai scinteia, tresarirea interioara din momentul in care simti ca-ti place ce asculti.