View Single Post
Old 16 Nov 2012, 11:27   #6
omulrosu99
Junior

omulrosu99

Send a message via Yahoo to omulrosu99
Originally Posted by Mercutio:
omulrosu99, am vazut filmul tau si vreau sa te intreb ceva.
ce te-a indemnat sa faci filmul asta, e o nevoie personala sau crezi ca ai ceva de spus, de impartasit, spectatorilor? in cazul al doilea: ce anume? de ce ar urmari cineva filmul tau, poti sa faci o mica pledoarie?

Nu prea imi ingadui eu sa transform in discurs ce vreau sa spun. Ce simt ca trebuie sa spun. Pentru ca atunci nu mai e nevoie de film, pot foarte simplu sa scriu pe o hirtie si gata. Filmul este o calatorie speciala. O calatorie foarte intima si pentru mine nu este a gindului cit a emotiei.
Iar emotia nu trebuie sa fie ceva idilic si frumos cit emotia bruta a vietii.
Si mai e o chestie de care am devenit constient de foarte curind, ca imi doresc sa fac film in care exista un triunghi intre ecran si spectator. Spectatoruul uita de el de foarte multe ori cind priveste un film. Eu imi doresc sa il tin prezent in el insusi. Sa stie ca el experimenteaza o lume, o priveste, o contempleaza.
Sint unii oameni, si ma bucur foarte mult ca exista care inteleg acest film instincitv. Pentru ca privesc intr-un anume fel. Habar nu am care dar este un fel special de a privi. O privire emotionala. Iar emotie este in fiecare milimetru.
omulrosu99 is offline   Reply With Quote sendpm.gif