View Single Post
Old 15 Nov 2012, 18:39   #6
Pepper
Guru

Pepper

Cred ca un astfel de film poate trezi la foc automat instinctele materne. De la inceput pana la sfarsit copiii au fost minunati, m-a dat gata naturaletea lor, aceasta fiind punctul forte al filmului. In fiecare zi avem ocazia sa ne lovim de dulcegariile specifice copilariei asa ca aura angelica conferita actorasilor nu m-a surprins; in ziua de azi copiii trebuie "sa faca fata" tentatiilor la tot pasul iar parintii sunt nevoiti sa le tina in frau dorintele cu obisnuitul "nu am bani", asa ca din cand in cand mai aud ca un copil refuza un cadou scump pentru a nu dauna buzunarului mamei sau imparte cu un prieten un lucru marunt; cliseu sau nu, poate ca lipsurile te fac sa apreciezi mai mult ceea ce ai, in cazul filmului de fata, familia. Am inchis paranteza.
Filmul plictisea doar daca firul povestii urmarea exclusiv relatia stransa dintre frati, insa descoperim ca fiecare dintre cei doi au propriile nazuinte si isi pun mintea la contributie pentru a si le indeplini.
Sunt multe, multe momente frumoase, simple si memorabile it sure makes u feel warm and fuzzy inside. Din pmdv e un film curat, iar Majid Majidi si-a atins scopul, m-a facut sa-mi pese de personaje (vorba cuiva) si sa-i apreciez munca.
Thumbs up

@anaemona: daca nu postai imaginile cu creionul, poate ca nu ma gandeam sa vizionez filmul asta ever so thanks