@windom - in fiecare saptamana va fi un meci nou si in fiecare meci se va putea vota timp de o luna, asta ca sa fim siguri ca are toata lumea timp sa voteze, chiar si cei care in mod normal n-ar reusi sa participe mai deloc... asa macar intr-o luna ar putea vedea 2 filme. Ritmul de vizionare, pt cei care sunt activi la maxim, e de 2 filme pe saptamana. Inca ma mai gandesc cum sa fac si e posibil sa micsorez distanta de vot pt sfertusi si semifinale ca sa se poata asigura continuitatea asta, adica sa apara un meci nou in fiecare saptamana. Finalele pot fi si ele de 4 saptamani.
@loud - din moment ce e 1 luna pt vot cred ca-i ok daca nu se stie primul meci dinainte.
@ana - practic cam ai dreptate, dar m-am gandit ca unii poate vor sa stie cam ce filme ale unui regizor vor participa si in functie de asta sa voteze si regizorul. De ex: poate l-as vota pe Kobayashi daca ar iesi la prima vizionare The Human Condition, dar daca sunt Kwaidan/Hara-kiri/Samurai Rebellion cel mai probabil o sa-l votez negativ ca sa prinda sanse mai mari niste regizori pe care vreau mult mai mult sa-i vad, cum ar fi Naruse sau Rocha. Sau un ex posibil: eu am propus un regizor cu anumite filme, dar pe parcurs se dovedeste ca se vor alte filme ale lui, pe care eu poate deja le-am vazut. In cazul asta e f probabil sa nu-l mai vreau. Uite ce a propus Windom la Tarr si ce iese acum in fata. Cred ca-i mai bine sa existe o imagine cat mai buna si a filmelor participante inainte de a se incheia votul regizorilor.
|