Falco - Jeanny - 1986
victor, apreciez foarte mult comentariile tale. Se vede de la o posta ca te pricepi la muzica

De fapt acum parca-mi place mai mult cu comentarii

(Chamb you devil

). Radio gaga si What it takes, n-am putut sa le scot. Au fost melodii pe care le-am ascultat ore in sir, am oftat si-am suspinat la ele. Am stat in dubiu sa pun Love in the elevator in loc the What it takes, dar n-a putut sa-i ia locul.
Imi place topul asta nu pentru ca sint cele mai bune melodii din anii 80 ci pentru ca sint melodiile care au insemnat sau inseamna ceva pentru noi. Sincer, clasamentul final este un tel care ne asteapta, dar pentru mine e mult mai importanta toata selectia. Pina acum sint super uber incintanta.
Daca este rabdare si tutun facem topic pentru fiecare decada. La anii 70 deja m-am gindit ca-i sacrilegiu sa faci top 100, chiar si la 80 e, dar mi-a fost teama sa nu o ia lumea la fuga daca fac Top 250
Top al albumelor, top pe genuri, top pe tari, ce-ar mai putea fi?
Originally Posted by Namaste:
Poate ar fi mai ok sa putem vota chiar daca nu propunem de fiecare data o melodie (sa fie de-ajuns ca am propus inainte). Altfel se strang cam multe melodii de la un singur user.
|
Namaste, nu-ti mai ascunde fata frumoasa. Scriind asta mi-a venit in minte o scena din Young doctors in love in care unul din internisti se indragosteste de un mafiot deghizat in femeie si la un moment dat spune "your lovely face" cind "ea" arata asa
http://www.youtube.com/watch?v=vQHDD...feature=relmfu
E in regulament, trebuie propusa o noua melodie cind se voteaza

. Vreti sa ma trezesc doar cu voturi si fara melodii? Nu cer prea mult, nu? Nu-ti face probleme de numarul de melodii propuse, the more the merrier.
Originally Posted by victor:
anemona eu nu inteleg sistemul de vot, ultima melodie pe care cineva o va posta cum va primii voturi ?
|
victor, ai dreptate, o sa modific regulamentul. Cind se vor atinge 100 melodii cu punctaj > 1 se vor ingheta propunerile si voi da o saptamina in plus pentru votare. Vor putea vota doar useri care au propus melodii pina atunci.
Mercutio, te rog propune o melodie
aici.
Originally Posted by victor:
DEAR GOD GIVE US BACK MARVIN GAYE IN RETURN WILL U JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!!
|
Unele linkuri pe care le puneti trebuie sa le schimb, pentru ca nu se vad in regiunea mea, sper sa nu fie suparare. Daca nu puteti accesa unele linkuri spuneti-mi.
21. U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For - 1987 (victor) +1
22. Fine Young Cannibals- She Drives Me Crazy- 1988 (Igor12) +1
23. Depeche Mode - Somebody - 1984 (Namaste) +1
25. Ultravox - Vienna - 1980 (victor) +1
27. The Cure - Just Like Heaven - 1987 (Pepper) +1
30. Richard Marx - Right Here Waiting - 1989 (omuldindulap) +1
32. Marvin Gaye - Sexual Healing - 1982 (victor) +1
33. Pat Benatar - Love is a battlefield - 1983 (Pepper) +1