View Single Post
Old 11 Nov 2012, 00:41   #391
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

@marcus - Problema nu e ca ai nominaliza un regizor fara sa fi vazut vreun film de-al lui, pb e sa nu-i nominalizezi vreo prostie, ca pana si aia buni o mai dau in bara. Cel mai bun exemplu e Bunuel in turneul trecut. Dar ca sa evitam pe cat posibil asta eu zic sa vedem filmele in ordinea in care primesc voturile, incepand de la ala cu cele mai multe, la ala cu cele mai putine. Chiar daca cineva e eliminat din prima runda, macar sa fim siguri ca vedem ceva de valoare.

Legat de cealalta problema, putem face... sau vreti sa facem intr-un mod incat sa vedem macar 2 filme de la fiecare regizor?

@ana - Dolan oricum a facut doar 3 filme, iar unul dintre ele nici n-a aparut ca lumea, deci oricum nu s-ar pune pb sa participe. In general eu as vrea sa fie o selectie oarecum asemanatoare primului turneu, sa contina nume cu o oarecare greutate in cinema, nu niste fantome totale, dar sigur nici prea cunoscuti care sa fie vazuti si razvazuti de majoritatea, adica Kubrick, Hitchcock etc. desi cred ca un Kurosawa de ex ar intra, sigur multi nu i-au vazut niste filme extrem de valoroase. Sigur, ar iesi din socoteala unii pe care i-am vazut intr-o proportie importanta in turneul trecut: Tarkovski, Dreyer, Wong Kar Wai, Kiarostami etc.

LE: Va rog sa aratati printr-un mesaj daca exista interes pt turneu, ca sa nu ma zbat degeaba Nu ma faceti sa va strig pe nume ca la sc. primara.

Last edited by Liviu- : 11 Nov 2012 at 00:56.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif