View Single Post
Old 10 Nov 2012, 23:24   #388
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by bremen1980:
Windom mai traieste ??? Adica traieste bine ??

Oho, traieste din plin pe facebook

Originally Posted by Mercutio:
windom vine si el?

A zis ca s-ar baga.

As vrea sa-l facem mai ca lumea de data asta, cu mai mult interes. Cred ca se poate, intre timp au mai inceput si altii sa participe fata de primul turneu, iar daca revin si cei care au mai lipsit ar putea iesi misto.

@marcus - Si eu vreau ca nr. de regizori sa fie la fel de mare. La te referi cu limita 5? La cate propuneri poate face fiecare? Din partea mea poate fi si nr. nelimitat, mai important e sa stabilim exact modul de desfasurare si apoi ne descurcam noi cu selectia.

Eu as merge tot pe un turneu de tipul primului, nu cum am incercat la al doilea cu grupele. Ar trebui sa rezolvam cumva pb hazardului, sa nu se mai aleaga filme mai slabe ale unor regizori asa cum a fost la Bunuel. Ori suntem mult mai atenti cu totii la selectie, ori sa facem cumva sa luam "sub aripa" cate 1-2 regizori fiecare si sa aleaga filmele persoane care cunosc f bine regizorii respectivi. Astept idei... si maini ridicate pt participare.

+ Poate ar fi o idee buna sa facem structura intr-un mod in care sa vedem macar 2 filme de la fiecare regizor sau macar sa facem in asa fel incat filmele considerate cele mai importante sa cada in primele runde, ca sa fim siguri ca vedem ce are mai bun de oferit un regizor.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif