Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 10 Nov 2012, 19:24   #1537
Malombra
Guru
 
Malombra
 
Join Date: Feb 2012
Location: Guillaume-en-Egypte
Posts: 1,473
anaemona, mulţam fain pentru informaţii. da, cred că problema cu grîul a fost că trebuia scurs mai bine. eu mergeam pe ideea că mai bine mai mult decît deloc . încerc de data asta cu corecţiile de rigoare. şi încerc şi cu alte tipuri de seminţe, să văd ce găsesc prin plafaruri. e bine că merg cu orice, orice merge cu orice şi poate fi cît mai repede întins / tocat / presărat / amestecat şi mîncat e binevenit
urzica o cumpăr în pachete de la magazine naturiste şi nu cred că ştiu cei de acolo cînd o culeg producătorii, sau poate ştiu, data viitoare îi întreb. interesantă ideea cu creşterea urzicilor. taică-meu îşi mai făcea într-un timp rezerve de frunze de zmeur şi coacăz pentru ceai, dar tot timpul uit să-mi iau şi eu o pungă.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif